| Stížnosti | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Anty Admin
Poèet pøíspìvkù : 91 Join date : 14. 10. 08
| Předmět: Stížnosti Fri Oct 31 2008, 18:06 | |
| | |
|
| |
Garth Člen Guildy
Poèet pøíspìvkù : 162 Join date : 31. 10. 08 Age : 31 Location : Stitnik - okolie Roznavy
| Předmět: Re: Stížnosti Tue Apr 21 2009, 21:49 | |
| Chcem sa kurva stazovat na kolegov s guildy lebo NECHODIA na foum | |
|
| |
Lyrical Admin
Poèet pøíspìvkù : 261 Join date : 31. 10. 08 Age : 30 Location : Písek
| Předmět: Re: Stížnosti Wed Apr 22 2009, 07:32 | |
| | |
|
| |
Garth Člen Guildy
Poèet pøíspìvkù : 162 Join date : 31. 10. 08 Age : 31 Location : Stitnik - okolie Roznavy
| Předmět: Re: Stížnosti Wed Apr 22 2009, 15:48 | |
| nejako ich prinutit aby chodili na forum a povedat im ze "nemam doma net" uz neplaty | |
|
| |
Drim Veřejnost
Poèet pøíspìvkù : 9 Join date : 30. 03. 09
| Předmět: Re: Stížnosti Fri Apr 24 2009, 09:08 | |
| Myslím že chba není v žádném ze členů. Povezte mi jakou vypovídající hodnotu má fórum, kde se dozvíte tak nanejvýš že je někdo "gay". To by se musela hodně změnit struktura fóra. Nějaké rady pro začátečníky, organizování dungů dopředu, nějaké samozdřejmosti a postřehy které sou pro vás ostřílené hráče běžnou rutinou. Sám dodávám že wow hraju prvně a na spoustu věcí jsem si musel složitě přijít. Dnes sem se chtěl trochu zapojit a přidat do plánování dungů Topic něco ve smyslu Dungy 20-30 lvl, 30-40 abych podpořil začínající hráče z naší guildy. Bohužel nemám práva. Proto bych rád, aby příslušný Admin něco takového přidal. Chtěl jsem tam rovnou napsat v sobotu 14:00 dung. Protože požádat někoho z guildy aby mě pomohl s dungem, který je konstruován pro 30lvl a on je na 60, pro něj není žádná výzva ba ani zábava. Myslím že tohle by mohlo taky zvednout návševnost fóra, ale především to chce rady, postřehy a různé odkazy např. jak už jsem postl talent kalkulátor, interaktivní mapu (tu jsem chtěl také přidat ale bohužel dotyčný serwer přešel na Liche a změnila se i mapa), externí programy které používáte do dungů (addony), růžné pomoci s nastavením wow, návody s qestama pro danné povolání a nevím co ještě. Pokud bude mít fórum stále stejný a nic nevypovídající ráz, nedivím se, že nový člověk u gulidy se sem jednou podívá a opětovné chození sem více než jednou za měsíc zavrhne. A to jen ze zvědavosti jestli se náhodou něco nezměnilo. Nechce to hold hledat chybu jen u ostatních lidí, ale se i trochu zamyslet proč sem nikdo nechodí. Vím že je to spousta práce a nic nebude hned a samo, ale toto vidím jako jediný správný krok ze tmy, aby se u této hry bavili jak začínající hráči, tak zkušení matadoři. Děkuju všem kdo si můj výlev přečeteli, příště se to budu snažit zkrátit. | |
|
| |
Garth Člen Guildy
| Předmět: Re: Stížnosti Fri Apr 24 2009, 20:01 | |
| jn snakes, drim ma pravdu... a tie dungy 20-30lvl atd... uz tie topyci (ci ako sa to vola) to uz tu bolo a nic stoho... ale mas pravdu drim malo bi sa to tak urobit ze ked potrebuju help tak bi sem prisili a precitali bi si navod na q ci uz pre druida, palacha atd... a skuste zmenit skin fora Anty mi rozpraval ze ste to 1x robili a nieco sa posralo tak ste sa na to vyjebali P:S Tych gayov vyzmas ked este su tam | |
|
| |
Jimmyno Člen Guildy
Poèet pøíspìvkù : 161 Join date : 22. 04. 09 Age : 29 Location : Teplicka n/V
| Předmět: Re: Stížnosti Fri Apr 24 2009, 23:16 | |
| Ach jaj strasne sa rozpisujete ale ludia su uz raz taky ale inak sem nechodia asi preto ze sa im nechchce | |
|
| |
Garth Člen Guildy
| Předmět: Re: Stížnosti Sat Apr 25 2009, 00:02 | |
| nechodia preto ze ked potrebuju pomoc alebo ist do dungu tak rovno napisu do g chat a ide sa... nech sa naucia ze ked nieco chcu tak nech idu na forum a nech si napisu chcem ist tam a tam... | |
|
| |
Drim Veřejnost
Poèet pøíspìvkù : 9 Join date : 30. 03. 09
| Předmět: Re: Stížnosti Sat Apr 25 2009, 10:27 | |
| Fain ale kam to mají napsat když topic Dungy je prázný a oni tam zakládat nové nemůžou. Tak by to s tím chtělo něco udělat. Buď to rozdělit po lvl nebo vytvořit topicky s názvy jednotlivých lokací. | |
|
| |
Jimmyno Člen Guildy
| Předmět: Re: Stížnosti Sat Apr 25 2009, 14:17 | |
| najlepsie by to bolo podla lvlov | |
|
| |
Lyrical Admin
| Předmět: Re: Stížnosti Sat Apr 25 2009, 18:14 | |
| Dobry postřed Drime a zajímavý nápad jednže ten už jsem dostal taky... Dělal jsem doma práci a připravil na týden rozpis dungeonů a příslušních Raid Leadrů co budou tímto dungem prtahovat... Co z toho? Nikdo se neprihlasil ani do jednoho dungeonu... ani nenapsal přitom jsem to spamoval celý týden deně 30x... Clovek chce lidem pomoct ale oni se o to nezajimají proste budou furt otravovat ve hře a když se píše nějaké info v Guild Chatu tak oni nic... Prakticky Guild chat vnímají jen tehdy když potřebují pomoct... Ostatní je pro ně šuma fuk... Proto nevím jesli je dobré dávat jsem dungeony atd... když se o to stějně nikdo zajímat nebude a bude stále otravovat ve hře... Jediné řešení je ze by členové podali výzvu na nějaký dungeon + datum a čas - a odpověděl by jim nějaký hight level(v případě dungu 60+ parta) o tom že tento dungeon půjdou... | |
|
| |
Anty Admin
Poèet pøíspìvkù : 91 Join date : 14. 10. 08
| Předmět: Drim Sun Apr 26 2009, 16:15 | |
| Info pro ty začínající... už je teď de o to že dokud lidi něco nechtěji, tak se po tom nescháněji, tudíž dokud jim každej radí ve hře, tak nepolezou na forum.... to dá rozum. Chce to prostě toto: jakmile se někdo bude ptát na nějákej dung, tak je odeslat na Forum že s nima nikam nepude dokud si to sami nevyřídí na foře. | |
|
| |
Miael Veřejnost
Poèet pøíspìvkù : 20 Join date : 02. 06. 09
| Předmět: Aktivita Tue Jun 02 2009, 09:24 | |
| Hele Lidi, snazite se novacky dokopat ve hre k tomu, aby chodili na forum, jenze nic proti, ale malo kdy lamam odpovite nebo poradite, co tahle na guild chatu udelat trosku reklamu, prosime novacky, prijde na forum, udelame guild dunga pro nizssi lvl, ale musite se zaregistrovat. Mam pala 48 a priesta 34, takze lehci dungy sem ochotny jednou tydne s nima vyrazit, ted sem tahle pres DM treba medulkiu. A ted kritika, nezlobte se na me ale kdyz uz tam nejaky novacek hodi dotaz kdo mu poradi, vetsinou si parta vyvolenych povida a na nej je ignorace Hodne lidi to pak odradi a stejnym duchem berou i forum tady, ze jim zrejme nikdo neporadi | |
|
| |
Jimmyno Člen Guildy
| Předmět: Re: Stížnosti Tue Jun 02 2009, 14:03 | |
| ked sa do G chatu niekto nieco opyta a napise to rovno a nie ze: "pls poradite mi" alebo podobne tak ak viem, napisem ja ich neignorujem kazdy raz zacinal | |
|
| |
Miael Veřejnost
| Předmět: Gchat Tue Jun 02 2009, 14:39 | |
| Pozor ja taky nemyslim konkretne Tebe, ale beru to globalne na zkusenejsi cleny guildy a mam s tim nejen ja svou zkusenost A ver mi ze takovych lidi Ti sezenu od nas vic Jen proste hazim napad proc novacci nejsou tak aktivni Nikomu nic nevycitam, spis se snazim hodit nejake postrehy do placu. | |
|
| |
Jimmyno Člen Guildy
| Předmět: Re: Stížnosti Tue Jun 02 2009, 21:07 | |
| ja som to pisal len tak ze ako pomozem ked viem a nie ze sa stazujes prave na mna a pisem ze pomaham, v G je viacej ludi ktory moc nepomahaj novacikom | |
|
| |
Lyrical Admin
| Předmět: Re: Stížnosti Wed Jun 03 2009, 15:15 | |
| Myslím si že věci co jsi řekl Miaeli známě všichni... Jak spamování do guild chatu a forum Guildy tak odpovězení na uvedený dotaz... Myslím si že dotazy neingoruji ale když se třeba zeptá nekdo v pracovní den v 9:00 když tam není nikdo tak to potom chápu... | |
|
| |
Miael Veřejnost
| Předmět: To Snakes Wed Jun 03 2009, 15:20 | |
| Mno to mas pravdu a souhlasim, ale moje pracovni doba je denne od 7 - 17 h, a neni problem se podivat kdo z guildy je ve hre online, takze jak vidis kdyz sem a wow tak cca v 18h, tak pisu zkusenosti co sem postrehl, jen to byl namet na zlepseni | |
|
| |
Lyrical Admin
| Předmět: Re: Stížnosti Wed Jun 03 2009, 15:21 | |
| Neuraž se ale každý má plnou hubu keců a řešení nikde... (Sorry.... xD) | |
|
| |
Miael Veřejnost
| Předmět: To Snakes Wed Jun 03 2009, 15:27 | |
| Ja se neurazim, ja se snazil slusne odpovedet na otazku Popripade hodit svuj nazor Jako muj nazor je, ze nikoho ve hre nezabije napsat, napis svuj dotaz na guild foru, my Ti odpovime Zvedne to navtsevnost a funkci fora | |
|
| |
Lyrical Admin
| Předmět: Re: Stížnosti Wed Jun 03 2009, 15:30 | |
| Myslíš si že nějaký nováček se bude s prominutim srát z registrací na G fóru když se může zeptat někoho jiného... A v guildě je jen pro vykrádání GB.... | |
|
| |
Miael Veřejnost
| Předmět: Podnety Wed Jun 03 2009, 15:42 | |
| Jak vidis ja to udelal. Proste je to o lidech. Divej kdyz nabor probiha stylem chodte posvete a berte lidi, tak co no, necham se vzit vemu, co se mne hodi z banky a pujdu pryc To mas to same jak v sekci gm neni rad neni poradek | |
|
| |
Lyrical Admin
| |
| |
Miael Veřejnost
| Předmět: Re: Stížnosti Wed Jun 03 2009, 15:51 | |
| Jo beru, kazdy mame svuj nazor Ja s Tvym treba nesouhlasim, ale ani Ti ho nevracim Je to Tvuj a tohle muj O tom je diskuze, ze si je vymenis a treba se najde kompromis | |
|
| |
Lyrical Admin
| Předmět: Re: Stížnosti Wed Jun 03 2009, 16:23 | |
| Já ti tvůj názor taky neberu... Každý má právo na vlastní názor a ja ho RESPEKTUJU... nemusím mít vždycky pravdu... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Stížnosti | |
| |
|
| |
| Stížnosti | |
|